Bodemisolatie

Voor bodemisolatie kunt u zich tot Bestisol Isolatie wenden. Het is goed te weten dat vocht dat uit de grond verdampt wordt opgenomen in de lucht in de kruipruimte. Deze lucht condenseert tegen de onderkant de grondvloer. Daar hebben wij een oplossing voor. Bodemisolatie vermindert verdamping van het aanwezige water met circa 35 procent. Wanneer u de bodem laat isoleren zorgt u ervoor dat u geen vochtige, natte vloer heeft. Daar komt bij dat de muren boven uw kruipruimte niet bederven, dat uw behang niet beschimmelt en dat van muffe, vochtige geurtjes geen sprake meer is. Voor bodemisolatie zit u bij Bestisol Isolatie goed.

Bodemisolatie en vloerisolatie vormen samen de perfecte combinatie om uw woonruimte knus, warm en gezond te houden. Bij elkaar creƫren vloer- en bodemisolatie een hogere vloertemperatuur. Hals gevolg hiervan bespaart u flink op stookkosten en tegelijkertijd wordt uw uitstoot van CO2 minder groot. Naast de voordelen van kostenbesparing en milieuvriendelijkheid is er een ander pluspunt, namelijk het feit dat door vloer- en bodemisolatie een gelijkmatige temperatuur optreedt, waardoor u minder vocht heeft in uw huis. Voor bodemisolatie kunt u aankloppen bij Bestisol Isolatie.

Bodemisolatie: Bestisol Isolatie

Onze medewerkers hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Voor bodemisolatie bent u bij Bestisol Isolatie aan het juiste adres. Zie hier meer over ons:

Als u meer wilt weten over bodemisolatie of als u meer informatie wilt over Bestisol Isolatie, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Voor meer informatie over de door ons uit te voeren werkzaamheden klik hieronder.