Dakisolatie

Als u dakisolatie wilt, dan kunt u terecht bij Bestisol Isolatie. Wij zijn de specialist. Bij ons bent u van optimale kwaliteit en service verzekerd. Het isoleren van een dak gebeurt op deskundige en nauwgezette wijze. Met onze doelgerichte werkwijze en onze klantvriendelijke instelling maken we het verschil. Bestisol is gespecialiseerd in het aanleggen van isolatiesystemen. Bestisol heeft verschillende systemen voor dakisolatie. Wij kunnen uw dak met of zonder afwerklaag in meerdere diktes isoleren, van binnen of van buiten, met mineraal wol, steen wol of glaswol. De opties zijn groot. Ook kunt u kiezen voor een effectieve isolatie van uw zoldervloer. We gaan voor een tevreden klant. Als u dakisolatie wilt, denk dan aan Bestisol Isolatie.

Zolders die van een ongeïsoleerd dak zijn voorzien worden in de zomer broeierig warm en in de winter koud en tochtig. Het effect dat optreedt is dat het dak als het ware de warme lucht uit het huis zuigt. Hieraan ligt de hinderlijke trek ten grondslag, die in de winter, wanneer het waait, in veel oudere huizen een onaangenaam klimaat veroorzaakt. Factor van importantie is ook dat bij veel dakisolaties het dak onvoldoende winddicht wordt gemaakt. Bestisol Isolatie houdt hier rekening mee. Wij maken het dak wel winddicht. Verder heeft dakisolatie als bijkomend effect dat de isolatiewaarde in de zomer toeneemt. Dit is zeer aangenaam wanneer de zolderruimte wordt gebruikt als slaapkamer. Isoleren voorkomt warmteverlies; de verwarmingsketel slaat minder vaak aan. Hierdoor neemt het energieverbruik af. Voor dakisolatie kunt u een beroep doen op Bestisol Isolatie.

Dakisolatie: Bestisol Isolatie de specialist

U kunt alle vragen over dakisolatie stellen aan onze deskundigen. Wij zijn graag bereid u te helpen en samen met u een oplossing te creëren voor uw isolatieproblemen. Zie hier meer over ons:

Als u meer wilt weten over dakisolatie of als u meer informatie wilt over Bestisol Isolatie, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Voor meer informatie over de door ons uit te voeren werkzaamheden klik hieronder.