Subsidies isolatie

Er bestaan subsidies voor isolatie van woningen. Tegenwoordig kan er op landelijke basis gebruik worden gemaakt van subsidies voor de isolatie van panden. Een woningisolatie is dan ook een zeer bewuste keuze, die u niet alleen een aanzienlijke besparing op de energierekening zal opleveren, maar ook zeer goed voor het milieu is. Daarbij profiteert u uiteraard van een hoger wooncomfort. De subsidies voor isolatie zijn er om mensen extra te stimuleren te kiezen voor een woningisolatie.

Diverse subsidies voor isolatie en een lager BTW tarief
Er zijn in 2010 diverse subsidies voor isolatie in het leven geroepen om mensen te stimuleren de keuze te maken de woning goed te laten isoleren. Door deze subsidies voor isolatie kunt u profiteren van groot voordeel. Daarbij behaalt u uiteraard voordeel op uw energierekening. Doordat u na de isolatie aanzienlijk minder zult stoken, is isolatie een milieubewuste keuze die u een flinke besparing oplevert. Naast de subsidies voor isolatie kunt u in veel gevallen ook profiteren van een BTW percentage van zes procent in plaats van negentien procent. Deze regeling geldt voor woningen ouder dan twee jaar.

Contact
Subsidies voor isolatie geven veel mensen net het laatste duwtje in de rug om de bewuste keuze tot het laten isoleren van een woning te maken. Wilt u meer weten over de subsidies voor isolatie van uw woning? De ervaren medewerkers van Bestisol Isolatie kunnen u hier uitstekend over informeren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 0548 – 54 13 37 of stuur een mail naar info@bestisol.com. Ook kunt u het online contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
 

Voor meer informatie over de door ons uit te voeren werkzaamheden klik hieronder.