Bodemisolatie

Voor een bodemisolatie bent u aan het juiste adres bij Bestisol Isolatie. Als gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf met meer dan twintig jaar ervaring, bieden wij u altijd een dienst van hoogwaardige kwaliteit en kunnen wij u een optimaal eindresultaat van de bodemisolatie garanderen. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke tarieven, waardoor u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor de bodemisolatie. Neemt u gerust even een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten, kwaliteiten en mogelijkheden.

Een bodemisolatie net een vloerisolatie combineren

Met een vakkundige bodemisolatie wordt de verdamping van aanwezig water met gemiddeld 35% gereduceerd, waardoor u geen hinder meer ondervindt van een vochtige vloer. Om optimaal te kunnen genieten van wooncomfort is het zeer aan te raden een bodemisolatie te combineren met een vloerisolatie. Hierdoor ontstaat er een uitstekende isolatie en zal uw vloer standaard enkele graden warmer aanvoelen. Door een bodemisolatie met een vloerisolatie te combineren, kunt u tevens optimaal profiteren van een flinke besparing op de energierekening.

Contact

Bestisol Isolatie voert graag een bodemisolatie voor u uit. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een bodemisolatie en/of een vloerisolatie, maar ook voor dakisolaties, spouwmuurisolaties, ventilatievoorzieningen en endoscopische onderzoeken bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar 0548 – 54 13 37, mailen naar info@bestisol.com of ons contactformulier op de website invullen. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Voor meer informatie over de door ons uit te voeren werkzaamheden klik hieronder.