'Deventer Helpt Isoleren!

Icoon kalender donderdag 1 dec 2022 09:30

Over de naam waren we het snel eens: Deventer Helpt Isoleren. Over de aanpak trouwens ook. Mensen met een laag inkomen en een koopwoning krijgen een gratis grote isolatie maatregel (bijvoorbeeld vloer of muurisolatie) Het uitgangspunt: zowel voor inwoners als voor ons moet het zo eenvoudig mogelijk zijn. En het aardgas verbruik (en de rekening) moet er van omlaag gaan. Hoe we dat doen zie je op www.deventerhelpt.nl

We benaderen mensen met die via-via methode: buurthuis, wijkwerkers, huisartsen, kerk en moskee, speeltuin, lokale kranten,... De aanmeldingen komen binnen. maar het gaat langzaam, best langzaam. Tussen droom en daad staan soms stevige overtuigingen. 'Gratis, dat is te mooi om waar te zijn, ik geloof het niet.' 'Ik heb een koophuis, dus nergens recht op.' dan kan je reclame maken tot je een ons weegt. Als we niet aan deze overtuigingen raken lukt het niet. Werk aan de winkel voor ons dus. We gaan stug door, zeker tot eind 2023. Gelukkig doen we dat niet alleen! Met een mooi team uitvoerders zetten we de tanden in deze klus. 
Takkenkamp Vastgoed VerduurzamersWolters VastgoedonderhoudBestisol Isolatie BVDijkman Zonne-energie en Ruben Bonk werken net zo hard mee.
Check die letters ;)' 

 

< terug naar nieuwsoverzicht
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau