Over Bestisol

Wie zijn wij

Bestisol is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van isoleren. Zeer tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van Insula certificatie. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren melden aan deze controle-instelling zijnde Insula Certificatie
Meer informatie: Onze Diensten – Insula Certificatie (insula-certificatie.nl)

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie, die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.
Meer informatie: www.venin.nl/Geschillenregeling.html

Waarom kiezen voor Bestisol

  • Gratis en vrijblijvend bezoek en offerte
  • Binnen 1 dag geïsoleerd
  • 35 jaar vakkennis & ervaring
  • In het bezit van alle certificaten
  • Schriftelijke garantie op isolatie.
  • Hulp bij eventuele subsidieaanvraag


Tijdens het vrijblijvend bezoek aan huis worden uw vragen beantwoord en bekeken of uw woning wel geschikt is om te isoleren. Ook worden er adviezen gegeven omtrent eventuele subsidies.

Bestisol levert 100% kwaliteit op het gebied van gebruikte gecertificeerde materialen en de uitgevoerde werkzaamheden. Bestisol is Insula gecertificeerd, Lid van VENIN en lid van Stichting Isolatiewaarborg.

Meer informatie www.Insula-certificatie.nl , www.isolatiewaarborg.nl , Home - VENIN

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau