Spouwisolatie met Supearl+ EPS parels

Supearl+ parels zijn een ideaal isolatiemateriaal voor de spouwmuur. De parels zijn kleine bolletjes met een hoog isolerend vermogen. Ze zijn ongevoelig voor vocht en omdat ze onder luchtdruk worden ingespoten, vullen ze werkelijk de gehele spouwmuur. . . De grijze Supearl+ EPS parel heeft een toevoeging van grafiet. Hierdoor heeft de parel zeer goede isolerende eigenschappen.

Het isoleren van de spouwmuur met Supearl+ parels is een efficiënte en prijsgunstige oplossing. De isolatieklus neemt niet veel tijd in beslag. Er worden kleine gaatjes in de muur gemaakt waardoor de parels worden aangebracht. Deze worden na het vullen van de spouwmuur weer netjes dichtgemaakt en afgewerkt. Bij een klinkermuur is achteraf niet te zien dat er gaatjes zijn geboord.

Of uw spouwmuur geschikt is voor het isoleren met Supearl EPS parels, hangt af van bijvoorbeeld de breedte van de spouwmuur en uw leefomstandigheden. Er zijn andere materialen die wellicht geschikter zijn voor uw situatie. Wij hebben veel kennis van alle isolatieproducten die gebruikt kunnen worden en adviseren u hier graag over!

De voordelen van spouwmuurisolatie met Supearls

  • Geen kwaliteitsafname
  • Verhoogd wooncomfort
  • Beter beheersbaar binnenklimaat
  • Minder energieverbruik
  • Lagere stookkosten
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau